torstai 1. syyskuuta 2011

SADetta koulutuksen laariin!

Tämä on historiallinen päivä. Eilen huhuilin työelämän vastuullisuuden perään. Tänään julkishallinto kantaa korttaan yrittämisen ja opetuksen kekoon. Hyvä on, paljastan kaiken... (tremoloa..)

5-vuotias Palkka.fi kantaa nyt hedelmää SADe-ohjelman osana. Tänään on julkaistu kaksi "yleistä moduulia", jotka ovat käytössä milloin vain, missä vain.

Opi.palkka.fi on palkanlaskenta-ammattilaisten ja -opettajien pitkään haaveilema palkanlaskennan opetusympäristö.

Yhteiskunnan rahoituksella tarjottava opetus on usein jäänyt nuolemaan näppejään, kun pitäisi tarjota alan parasta opetusta mutta työvälineet sijaitsevat kilpailluilla markkinoilla. Kysyntä ja tarjonta eivät aina ole kohdanneet - rahat eivät kerta kaikkiaan riitä.

SADe-ohjelman tuella Palkka.fi voi nyt tarjota julkisrahoitetun "palkanlaskentamoottorinsa" käyttöön laajemminkin kuin vain oman palvelunsa ytimenä.

Etuna oppilaitoksille on sisällön ajantasaisuus ja välineen maksuttomuus. Opettajat voivat teettää opiskelijoilla käytännön palkanlaskentaharjoituksia ja tarkistaa tehtävät verkossa.
(Taustaa Tilisanomien artikkelissani elokuu 2011)

Palkkalaskuri on toinen maksuton ja kaikille avoin apuväline.


Se vastaa sinulle joka mietit, "Paljonko voin maksaa palkkaa jos käytettävissä on X euroa?"

Toivon, että uusista palveluistamme on paljon hyötyä. Ja luonnollisesti, kaikki palaute on tervetullutta! Ohjaan tänne tulevat kommentit palvelun omistajille.

Lisäksi Opi.palkka.fi on LinkedInissä, tervetuloa.

3 kommenttia:

 1. Hienoa Johanna!

  Syystä tunnet iloa ja ýlpeyttä, ja minä jaan tunteesi. Nyt pikimmiten huolehdimme, että nämä työkalut tulevat myös Yriyssuomi.fissä hyvin tarjolle.

  VastaaPoista
 2. Auts. Muuten hyvä mutta heti kättelyssä iski bugi ja ilmoitti järjestelmävirheestä. No, korjattaneen pikaisesti...

  VastaaPoista
 3. Niin tehdään Merja! Yhteispelillä me saadaan hyötyä laajemmalle.

  Mutta ensin bugit kuntoon. Harmillista, Mikke, mutta kiitos kommentista! Kerro vielä mitä olit tekemässä ja millaisilla välineillä (käyttöjärjestelmä ja selain)?

  VastaaPoista