tiistai 19. maaliskuuta 2013

Viranomaiset virittävät palvelukanaviaan

Mitäs tästä uutisesta pidätte?! "Saitko tekstarin Kelalta? Älä ylläty"! Ennenkuulumatonta ketteryyttä.. Se kävi tosissaan parjattujen asiakaskirjeidensä kimppuun. Se tarjoaa kokonaisnäkymän asiointiin. Ja mahdollisuuden antaa selvitykset verkossa. (beta.Kela)

Siinä on sisarvirasto kateudesta kierteellä.

Kollega palasi Islannista. Olivat siellä pistämässä koko pohjoismaista portaalia Nordisk eTaxia taas seuraavalle askelmalle. Ruotsin virkaveljemme siellä oli esitellyt Skatteverketin mobiilituotteet, koko iPhone-kavalkadin.

Kollega oli pyörällä päästään.

Etsin aamukahvin äärellä kännykästä ratikka-aikataulua. Pitäisi päästä Sitraan. HSL kertoo etusivullaan, että lakkaavat sitten painattamasta jokakesäisiä aikataulukirjoja. Ei tarvitse, kansa kun asioi verkossa ja kännyköillä. Kiitos vain alati paranevista mobiili-appseista, HSL ja devaajat!

Me käynnistetään kohta vuoden suurin postitus. Lähetetään jokaiselle verovelvolliselle esitäytetty veroilmoitus. Sujautetaan jokaiseen mukaan ohje. Varmuuden vuoksi. Tuommoiset 5,1 - 5,3 miljoonaa kuorta.

Älä ylläty.
Itkettää. **muutettu lopetus lukijan toiveesta  :) **

1 kommentti:

  1. Opetus- ja kulttuuriministeriö puolestaan on jo pitkään sähköistänyt arkistojaan ja av-aineistojaan. Päällimmäisenä mieleeni tuli legendaarinen Digitalkoot!

    OKF Working Dayssa Sitrassa 19.3. Laura Mäkelä. OKM:ltä on haettavissa apuraha hankkeille, jotka lisäävät kulttuurin ja taiteen digi-saatavuutta ja avoimen tiedon hyödyntämistä.

    VastaaPoista