tiistai 2. helmikuuta 2010

Verotusta tarjolla Twitterissä?!

Rapakon takana sosiaalinen media on jo valjastettu veroilmoittamiseen!

Tosin asialla on verokonsulttitoimisto.. Toki sikäläinen verotuskin on toisenlaista. Ja onhan meitä suomalaisia Twitterissä vielä niin kovin vähän.

Kysymys: Muistatko nähneesi puolen vuoden sisään toistakin artikkelia tästä firmasta ja sen sosiaalisesta strategiasta? Haravoin läpi linkkilistani ja kirjanmerkkini, mutta ei, hukassa on ja pysyy.

Mashable kirjoitti 14 hengen Twitter-tiimistä, joka on valmiina palvelemaan uudella kanavalla. Meillä edistyksellisimmät vasta venyttelevät mukavuusalueitaan kohti näitä uusia alueita, joilla seurustella asiakkaiden kanssa.

Taitaa tuntua hurjalta ajatella, että verotusta voisi mitenkään käsitellä 140 merkin pätkissä. Katsotaanpas tarkemmin noita tweetejä:
Hi Mike. Which browser are you using? Site is up and humming along. Let me know how we can help. ^sg
Helpotus: vasta perusneuvontaa omien tuotteiden käytöstä.

Mutta ettäkö veroneuvontaa Twitterissä?! Tai missään muuallakaan keskusteluissa? Miksei? Siellä missä asiakkaamme parveilevat, siellä he etsivät neuvoa toisiltaan. Jos mukana ei ole ketään joka tietää varmasti, tarjolla on taatusti myös väärää ohjausta. ..Eikö olisikin hienoa turvata oikean neuvon perille meno?
IRS doesn't help you complete your return or help you find deductions. We also have a free version. Check it out! ^sg
Tiimin tavoitteena on laajentaa asiakaspalvelu uusiin kanaviin. Siellä voidaan tavoittaa uusia asiakkaita ja ohjata heidät siihen todelliseen vastaukseen, joka on pidempi kuin tuon 140 merkkiä.
Where's my refund? Good question. Here's an answer: http://bit.ly/dr5wbB ^C
Tämä on sosiaalista mediaa parhaimmillaan! Twitter ja yrityksen sivuilla olevat blogi ja keskusteluforum.

Mashable pohdiskeli, riittävätkö Twitter-tiimin rahkeet, kun huhtikuun 15. eli jenkkien palautuspäivä lähestyy. Jännä seurata, toivon sydämestäni onnea.

Tuohon aikaan meillä hommaa vastaa käynnistellään: esitäytetyt veroilmoitukset kolahtelevat postiluukuista, ja on aika tarkistaa tulot ja henkilökohtaiset vähennykset. Veroilmoitus verkossa -palvelu aukeaa huhtikuussa mukanaan se paljon toivottu vuokratulojen ilmoittaminen. Pysy kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti