lauantai 21. huhtikuuta 2012

Veroilmoitus verkossa viis vuotta!


Kirjahyllyn perukoita siivoillessani löysin lutuisia merkkipaaluja työuran varrelta. Viisi vuotta sitten avattiin Veroilmoitus verkossa -palvelu.

Eka kerralla saattoi ilmoittaa matkakulut. Kohderyhmän kooksi taisimme arvioida edellisvuoden nojalla tuommoiset 850 000 suomalaista. Mutta mikä oli eka kierroksen saldo? Muistaako kukaan? Päivitän vuositilastot jahka arki jälleen koittaa :)

Vuosi vuodelta olemme kasvattaneet ilmoituksen sisältöä. Vuokratulot ja kotitalousvähennys olivat seuraavia suosikkeja ja Ruotsin eläkkeet.

Tänä vuonna ilmoitus on valmis: kaiken voi nyt ilmoittaa verkossa.

Perjantaina tilastoseurantamme kertoi, että vajaan kolmen viikon kertymä oli 92 750 ilmoitusta verkossa. Vuoden tavoite on 525 000. Matkaa on, mutta vilkkaimmat illat ovatkin vielä edessä.

Tulosseuranta taas käynnissä Vihreämpi verottaja -etusivulla arkisin.

2 kommenttia:

  1. Vihreämpi verottaja on elossa! Oliskohan ensimmäisen vuoden saldo ollut about 220 000 ilmoittajaa ja tavoite 250 000. Voin muistaa kyllä ihan väärin, mutta silloin voitin arvauskilpailun :)

    H550 - Elina

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Elina, elossahan tuo, nyt kun taas on tilanne päällä :) Onnea vain tulosvoittajalle, arvaapa tänäkin vuonna yhtä osuvasti! Enpäs ehtinyt tuloksiin vielä viikon ensimmäisen päivän tohinoissa.. Muistutus kalenterissa huomisaamuun.

    VastaaPoista