tiistai 9. huhtikuuta 2013

Portaali on kuollut. Eläköön..portaali?

Yksi käyttää, toinen ei, kirjoitti ystäväni Merja Heinonen joku aika sitten ja listasi web2.0-kehityksen mahdollistamia käteviä työkaluja, sosiaalista mediaa.

Minua rassaa se, että kaikki muuttuu koko ajan. Silti innostun uusista, toisenlaisista ja yllättävistä palvelukokemuksista. Tallennan ja linkitän ja kiinnitän asioita, mutten löydä niihin myöhemmin.

Mikä olisi se yksi paikka, mihin aina löytää itse ja mistä löytää kaikki se itselle tärkeä?

Eilen tapasin suuren IT-hankkeen projektipäällikön. Hän kertoi oman alansa kärkikäyttäjistä, jotka tarjoavat palvelumoduuleja apps kaupassaan. Julkaisihan Helsinkikin jo omaa älypuhelintarjontaansa app storena!

Kela tuli kännyköihin omalla beta.kela.fi -versiollaan. Ruotsin verottaja on ollut jo vuosia iPhonessa sun muissa. Onko iPhone portaali, kyselin itsekin. Siinäkö ratkaisu..?

4 kommenttia:

  1. Hyvä rinnastus! Minun portaalini taitaa olla Evernote, joka on sama katsonpa sitä sitten iPhonella tai iPadilla :)

    VastaaPoista
  2. Hmm, pitääköhän minunkin kokeilla vihdoin? Onko sinulla Outi vinkkejä postattuna tai linkkinä?

    VastaaPoista
  3. On toki, käy blogissani ja aloita vaikka tästä: http://www.outilammi.com/2012/05/virita-evernote-tyoymparistosi.html Ylläpidän myös ScoopIt-sivua, johon kerään tietoa Evernotesta, useimmat artikkelit ovat englanninkielisiä, mutta kun sitä suomenkielistä matskua on niin vähän: http://www.scoop.it/t/organized-with-evernote

    VastaaPoista