keskiviikko 13. toukokuuta 2009

230 000 eVeroilmoitusta
Vielä huomenna ehtii

Tänään veroilmoitus on täytetty yli 230 000 kertaa verkossa. Toisen palautuspäivän (14.5.) asiakkaat ovat innostuneet verkkoon vaisummin kuin 7.5. mennessä asioineet. Silloin liikeellä oli valtaosa kiireisestä pääkaupunkiseudusta, mutta myös monet muut suomalaiset.
Hienoa että kun valtio puhuu tietoyhteiskunnasta niin nyt myös hallinto pystyy näyttämään, että kansalaiselle tärkeä ja joka vuosi toistuva velvollisuus on mahdollista hoitaa hienosti verkon välityksellä. Palvelu oli selkeä käyttää ja minusta paljon parempi kuin perinteinen versio. -verkossa asioinut kommentoi-
Synnyinmaakuntani Pohojammaa on vallannut kansalaisten eAsioinnissamme toistaiseksi jumbosijan. Jopa savolaiset ovat muutaman prosentin kymmenyksen sähköisempää väkeä..!?

HALOO!!? Ollaanko me vaan varovaasempia? Nottei niin kouhoonnuta heti paikalla kaikkihin uutuuksihin.. antaa ny pölyn vähä laskia enste, kattoo sitte kaikes rauhaas, mikä täs o viisasta. Ei niin kaduta kamalasti sitte.

Kiiruisia? Keskitytähän ny omihin hommihin täs.

Vai jääräpäisen ylypeitä? Soon viisautta kattoa enste nottei tartte teherä täyskäännöstä, se se vasta nolua oisi.

Yhtä komiaa kuntaa mä jo vähän kutittelin asialla, muttei me vielä päästy ylimmiksi ystäviksi. Ei se mitään.. ensi kerralla sitten =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti